Disseny interior “Acompanya’m” Unitat Terapèutica

Disseny interior i ambientació

Centre infantil de salut mental i integració social

 

Client: Hospital Sant Joan de Déu Barcelona

Localització: Barcelona

Any: 2018

Disseny gràfic: Arauna Studio

Equip de projecte: Ainhoa Mur, Berta Comellas, Dani Rubio, Mireia Sandoval,  Pablo Estarriaga, Pol Pintó, Raimond Pinto

Arquitectura: Eskubi-Turró Arquitectes i STA Lluís Barreiro Arquitecte

Fotografia: Adrià Goula

 

El centre Acompanya’m és la llar per a infants amb problemes de salut mental i dificultats d’integració social. Està annexat a l’edifici del monestir de Valldonzella, un edifici històric neogòtic de Barcelona. Cada habitació està identificada amb una forma arquitectònica de l’edifici. Cada tres habitacions es forma un apartament, que està representat amb un color. Les identitats de cada habitació s’ajunten en els espais comuns, com els passadissos, les classes o el pati. Per tant, l’espai fomenta el debat sobre el que és individual i allò col·lectiu, i destaca la importància de compartir vivint junts.